Деси Тенекиджиева в тандем с италианска звезда

Деси Тенекиджиева

Бъгарската актриса Деси Тенекиджиева, която се изявява и като певица, вече работи в тандем с една от най-известните италиански актриси - Мария Грация Кучинота.

Деси се завърна преди броени дни от Италия, където бе поканена на морски фестивал. Брюнетката, която преди време ангажира вниманието на италианците с участието си в лента за Медичите, поддържа тесни връзки с професионалисти в областта на италианското кино.

Деси работи по грандиозен филмов проект, в който ще участва италианската звезда Мария Грация Кучинота. Двете успели да се сближат и вече са добри приятелки, тъй като имат много общи интереси.

Италианската актриса, която се е снимала в един от филмите за агент 007, била поласкана от възможността да работи с Деси, тъй като нашата брюнетка е известна с таланта си на Ботуша.

Миро

У нас Деси успя да направи няколко театрални проекта и се изяви на сцената и като певица. Преди години тя бе неотлъчно до Миро от Каризма и даже сериозно се говореше, че двамата са обвързани не само с певческите си проекти. Те обаче нито потвърдиха, нито отрекоха връзката си, но бяха навсякъде заедно и не се разделяха дори по време на почивните си дни.

Интересен факт е, че видеоклипът към песента на Миро "Sensation of love" бе заснет у нас и в Италия, а във видеото участва красива италианска актриса.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати