Кали се вталява с масажи

Кали

Фолк звездата Кали, която е известна с любовта си към спорта, напоследък предпочита да се вталява по по-лесния начин, затова е прибягнала до специални масажи.

Покрай грижите за трите деца и постоянните ангажименти по участия в различни градове на страната, на певицата не й остава много свободно време за тренировки във фитнес залата.

Освен това тя се чувства и доста изморена покрай постоянните ангажименти вкъщи, защото трябва да е не само добра майка на трите си момчета, но също така и да се грижи за домакинството, за да е доволен любимият й.

За да компенсира все пак липсата на физически усилия, които да се отразяват добре върху фигурата й след третото раждане, Кали е започнала да се подлага на специални масажи. Целта им не е тялото на изпълнителката на се отпусне и тя да се чувства релаксирана, а да се стопи всеки излишен грам мазнина по тялото й.

Кали открай време спортува и винаги е поддържала плосък корем. Певицата дори се радваше на домашни посещения на инструктор в тузарската къща, която обитаваше заедно с бащата на второто си дете.

След това обаче предпочете новата си тръпка и заживя с година по-младия от нея Влади, на когото роди третия си син. Тъй като досега никога не се е случвало Кали да не е със стегнато тяло, певицата е взела сериозни мерки, а масажите, според нея, са приятен начин да стегне формите си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати