Защо Десислава се разделя със сина си

Десислава
Снимка: desislava.es

Куп коментари предизвика решението на певицата Десислава да се раздели за известно време със сина си Майки, като го изпрати да учи през тази есен в САЩ.

Блондинката още преди време обяви, че иска второ дете, което да роди от любимия си - по-младия от нея ММА боец Светлозар Савов, когото галенo нарича Зарко.

В музикалните среди обаче веднага се зашушука, че тя просто иска да изпрати момчето си по-далече за известно време, за да може да се наслади изцяло на връзката си с младока.

Не е ясно как е реагирал сина на певицата на новината, че заминава, но решението й е категорично. Според Десислава за момчето й е добре да получи образование в страната на неограничените възможности.

Бащата на Майки, с когото Десислава се раздели преди много време, също живее в САЩ. Певицата, която не се отзоваваше особено мило навремето за грижите му като родител, днес е на мнение, че общуването с него ще е от полза за детето й.

Певицата има намерение в най-скоро време да има бебе от Зарко. Преди да се запознае с ММА боеца, тя бе обявила, че е готова да осинови дете от институция.

След това обаче внезапно даде заден ход с аргумента, че няма достатъчно време, за да бъде пълноценна майка на две деца. Сега обаче това явно ще се промени, още повече, че порасналият Майки ще замине надалече, а любовта на Деси и Зарко става все по-пламенна.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати