Есил Дюран се запознава в социални мрежи

Есил Дюран се запознава в социални мрежи

Певицата Есил Дюран, която е известна със завишените си критерии към хората, с които работи, се запознала с новия автор на текстовете към песните си в социална мрежа.

Изпълнителката, която не е от дамите, прекарващи цялото си свободно време в социалните мрежи, смята, че това е много полезен ресурс, който помага да се откриват нови таланти.

Точно така срещнала тя новият си автор, на когото смята да се доверява отсега нататък за създаването на текстовете към песните й. След като го подложила на проверка и установила, че той е наистина талантлив, тя вече работи по записването на няколко песни, текстовете към които са негови.

Тя ще представи новия си проект в началото на есента, когато смята да изненада фенове и колеги с нещо наистина невиждано. Освен че работи върху музикалните си проекти, Есил отделя внимание и на арт галерията, която отвори преди време.

Там тя предлага уникални тоалети, които са изработени от висококачествени платове, а кройките са изискани и елегантни. В галерията си Есил дава възможност на млади изпълнители да се изявят пред отбрана публика.

Есил е известна като една от певиците с перфектна фигура. В клиповете към песните си тя се изявява като много добра танцьорка. Освен попфолк парчетата увлечението на Есил е джаз-пеенето, с което тя се справя много добре.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати