Малина изнервя фенове

Малина

Фолк звездата Малина от известно време е започнала да изнервя свои фенове, като все още не е пуснала видеото към най-новата си песен, която се нарича "Амнезия".

В Интернет вече валят оплаквания от почитатели на певицата, които бурно изразяват недоволството си, че трябва да чакат, въпреки че клипът вече е готов.

Малина явно е решила да действа по метода на колежката си Андреа, която подгря публиката, като пусна няколко тийзъра на последната си песен, преди да направи премиера на видеото.

Малина също пусна тийзър към песента, но за разлика от последното видео на Андреа, което е доста провокативно - с бичуване и кървави сцени, клипът на Малина изглежда не крие кой знае какви изненади.

Малина

Точно затова почитателите на певицата са учудени защо трябва да се пуска тийзър, при положение че се вижда само как Малина танцува в компанията на млади момичета. Единствените кадри, които са различни, показват момиче, наливащо шампанско в устата на мъж.

Малина е известна с провокациите си, затова не е ясно дали няма да се окаже, че видеото е по-предизвикателно и от това на Андреа, но певицата иска да действа на принципа на изненадата.

Малина, която се изявява не само като певица, но и като футболен мениджър, е известна със зверските диети и упражнения, на които се подлага, за да има перфектно тяло. Затова редовно го демонстрира в клиповете си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати