ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Сантра брани Криско от нападки

Сантра брани Криско от нападки

Криско

Певицата Сантра, която направи истински фурор в риалити-шоуто Музикална академия, яростно защитава рапъра Криско от нападки, както в социалната мрежа, така и извън нея.

Изпълнителката, която започна музикалната си кариера с рапъра Кристо, за известно време беше разделена с него, след това отново се събра за музикални проекти с него.

Криско обаче направи за нея парчето "Късно за романтика", което почитателите на певицата смятат за едно от най-добрите й постижения в музикалното й развитие.

С това рапърът, който вбесява много изпълнители, си спечели завинаги място в сърцето на певицата. Затова тя е малко учудена от рапъра Спенс, с когото преди време записа парчето "Не ме обичаш вече", тъй като той открито напада Криско и дори направи парче в негова чест, където го осмива. В клипа на Спенс ясно личи отношението му към колегата му рапър.

Според Сантра обаче фактът, че Криско провокира публиката с нецензурни и дори стряскащи фрази, се обяснявал лесно с някаква цел, която музикантът гонел.

Каква е тази цел, може би ще стане ясно някой ден, но засега никой не я разбира, пророкуват шеговито приятели на певицата. Сантра дори не се дразнела от това, че в парчетата си Криско използва диалектен изговор, според нея и това си имало своята причина, просто не всеки разбирал идеите на рапъра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати