ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Камелия с признание за голотата

Камелия с признание за голотата

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Камелия

Фолк звездата Камелия, която не пропуска шанс да покаже колко добре изглежда тялото й благодарение на изморителните часове във фитнес залата, сподели, че голотата й трябва да бъде заслужена.

Тя публикува своя снимка, на която лежи по корем, само по бикини, и е добавила към нея текст, според който голото й тяло заслужава само онзи, който познава голата й душа.

Певицата, която е романтичка, не смята, че мъжете трябва да бъдат оставяни лесно да заслужават дамските прелести.

Камелия, която говори свободно за предпочитанията си в спалнята, всъщност е с нежно сърце и за нея е важно да е с мъж, който я обича и я приема такава, каквато е.

Камелия

Снимката на певицата предизвика бурни реакции на много мъже в мрежата и предложенията за опознаване на душата на блондинката заваляха едно през друго.

Тялото й е познато на почитателите от кориците на мъжко списание, което неведнъж публикува нейни снимки.

Певицата повече от 10 години е неразделна с по-младия си приятел Цветин, който я следва неотлъчно по време на всяко от участията й. Той споделя страстта й към животинките и по едно време двамата отглеждаха куп домашни любимци.

Камелия се показва като освободена дама, но в същото време досега никога не е демонстрирала, че има някакви проблеми със силната си половинка, които да доведат до раздяла. Не се знае и за авантюри на певицата, тъй като тя просто е неразделна с младия си любим.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest