ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Алекс Раева мечтае за бебе

Алекс Раева мечтае за бебе

Алекс Раева мечтае за бебе

Певицата и актриса Алекс Раева, която се изявява и като тв водеща, вече гори от желание най-после да стане майка. Това обаче няма да е възможно поне още 12 месеца, тъй като според клюката договорът ѝ не го позволява.

Тя трябвало да изчака поне година, преди да се реши на смелата крачка, ако не иска да се прости с телевизионната си кариера.

Алекс обаче вече едва издържа на стреса, на който е подложена, тъй като приятелят й също иска дете и тя се чувства като между чук и наковалня.

Певицата се утешава с пътешествия по екзотични места и гмуркане надълбоко в компанията на любимия си диджей Дончо, но това едва ли може да намали желанието й за майчинство.

Всички приятелки на Алекс вече отдавна са майки и тя също иска да се радва на възможността да гушка бебето си всяка сутрин, след като се събуди.

Дори не я плашели и безсънните нощи, които предстоят покрай отглеждането на бъдещото й дете, а приятелят й отсега й е казал, че ще е плътно до нея в грижите за наследника.

Според близки на двойката се стигало до напрежение между двамата, тъй като Алекс не можела да вземе решение да напусне телевизионния екип, за да се отдаде на майчинството.

Бившата певица на Слави, която изгря и като актриса в сериала Седем часа разлика, вече иска да се наслади на спокойствие и да чува детски смях в дома си.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати