ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Диляна Попова смята да емигрира

Диляна Попова смята да емигрира

Диляна Попова смята да емигрира

Моделката и актриса Диляна Попова, която скоро ще роди първото си дете от актьора Асен Блатечки, смята, че България не е мястото, където да отгледа момчето си, шушука се из актьорските среди.

Синеоката красавица, която за известно време раздели актьора от съпругата и дъщеря му, сега била в приятелски отношения с него и според слуховете той ѝ е обещал да ѝ помага финансово.

По съвет на актьора моделката щяла да замине, малко след като роди, за да може да е спокойна и да не се оглежда всеки път, когато излиза на разходка с бебето, тъй като у нас папараците ще я дебнат.

Дългокраката хубавица, която дълго време бе голямата любов на певеца Дичо, след това го заряза заради богат бизнесмен, а след съвместното си участие във филм с Блатечки хлътна по актьора.

Диляна Попова смята да емигрира
Снимка: Светослав Караджов

Тя дори се реши да роди дете от него, въпреки че той все още бе обвързан. За кратко време той се отдели от съпругата си, с която има над десет години брак, и от дъщеря си, за да се наслади на живота с красавицата. След това обаче двамата се разделиха и Асен се завърна при законната си половинка.

Диляна смята да продължи да работи у нас като актриса, а в чужбина ще се пробва като модел и със сигурност лесно ще си намери работа, пророкуват специалисти по модата.

Не се знае обаче дали тя ще осигурява на актьора редовен достъп до детето си и може би точно това е причината да реши да емигрира.

За съпругата на Блатечки това също е добро решение, защото така тя няма да се разкъсва от мисълта, че мъжът ѝ отново може да се събере с майката на момчето си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати