Бившият на Мика отлита за САЩ

Мика

Бившият любим на Мика Стоичкова - актьорът Иво Аръков, ще я последва в САЩ, понесоха се слухове в светските среди. Това е вярно, но само донякъде - той наистина смята да замине за Щатите, но иска там да се пробва като актьор.

Според някои това също е възможност да се вижда с Мика и да се опита да спечели отново любовта ѝ, а и след като ѝ звънне, че е близо до нея, тя може да му помогне да пробие в актьорските среди.

Мечтата на младия актьор, който стана у нас популярен с връзката си с Мика, е да пробие в Холивуд и да участва в кино продукции със световноизвестни звезди.

Иво преживя звездни мигове с Мика, а след това се заговори, че певицата Мария Илиева, с която имал навремето авантюра, била причина за раздялата му с дъщерята на Стоичков.

Иво лесно можел да се стабилизира и финансово, ако приеме предложението на новия ВИП брадър. Според слуховете обаче той отказал щедрата оферта, защото се притеснявал, че в риалити шоуто щял да стане за смях.

Иво, който работи над усъвършенстването на актьорските си умения, се готви в най-скоро време да замине за Щатите, тъй като според клюката тук отдавна не е получавал предложения за роля.

Иво изгря в актьорските среди с ролята си в сериала Фамилията и бързо се намериха мераклийки, които да придружават светлокосия актьор по светски и артистични събития.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати