Лора Караджова учи приспивни песни

Лора Караджова

Певицата Лора Караджова се е захванала да учи приспивни песни за деца, тъй като не е наясно с текста и музиката към тях. Тя искала да пее на бебето си не само на български, но и на английски, за да го приспива.

Блондинката, която е в напреднала бременност, от известно време вече не се изявява по участия. Тя смята да не се завръща много бързо на сцената, за да може да посвети повече време на бебето.

Лора, която така и не зарадва дългогодишния си приятел Део с бебе, малко след раздялата им се впусна в луда любов със сегашния си приятел и много бързо след запознанството им стана ясно, че тя носи детето му.

Део пък в момента напира за бебе от приятелката си, която е с доста екзотична визия и в скоро време се надява да стане татко. Лора ще роди скоро и първото й дете ще е момиченце.

В момента Лора търси текстове на песни за приспиване на бебоци, за да може лесно да приспива дъщеричката си. Въпреки че според слуховете певицата не спира да обикаля заведенията с наедрял корем, тя живее доста скромно в сравнение с предишния си начин на живот.

Лора ще роди първото си дете в морската столица Варна, тъй като там живее и таткото на бебето ѝ. Тя дори се е изнесла и от няколко месеца е под един покрив с него в близост до морските вълни.

Според нея възможността да отгледа детето си край морето е много по-примамлива от това да го гледа в замърсената столица.

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари