Джена се стопи от мъка

Джена

Фолк певицата Джена, която по едно време бе натрупала доста излишни килограми, сега може да се похвали със стройна фигура и дори прекалява с вталяването.

Според запознати с промените по тялото ѝ те настъпили не толкова от желание да изглежда по-добре, колкото от мъка, че няма как да вдигне сватба в САЩ.

Певицата мечтаеше за грандиозна венчаква в Щатите, където преди време срещна любимия си Джино. Според слуховете обаче връзката им не се дължи толкова на любов, колкото на сметки.

Джино искал да дойде у нас, за да се пробва като модел, а Джена искала да получи статут на американски гражданин. За съжаление и на двамата обаче това засега е невъзможно, тъй като визата на певицата не ѝ позволява сключване на брак.

Брюнетката, която преди време шокира всички, като уедри с корекция и без това големия си бюст, известно време се бе позанемарила и впитите рокли не ѝ седяха добре.

Сега обаче Джена прилича на вейка, което според колежките ѝ е добър страничен ефект от любовните ѝ страдания. Сега певицата може да облече всеки тоалет, без да се притеснява, че ще има проблеми с визията.

Близките ѝ обаче се притесняват, че ако продължи да слабее, това ще се отрази върху здравето ѝ. Ако скоро не се събере с любимия, тя ще се срине и психически, пророкуват нейни приятелки, които са наясно с любовта ѝ към тъмнокосия ѝ приятел.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари