Крум се прави на Васил Найденов

Крум

Певецът Крум, който е известен с дуетите си не само с фолк изпълнители, но и с поп-светила, блесна с изпълнения на Васил Найденов точно на рождения си ден.

Крум е голям почитател на естрадния изпълнител и затова редовно изпълнява парчета от неговия репертоар. Първоначално рожденикът изобщо не искал да отбелязва празника си, но негови приятели настоявали и той най-накрая склонил да ги заведе в столичен ресторант.

Там го очаквала страхотна торта и много подаръци, както и приятели, които били поканени, без той да знае. Изненадите не свършили дотук и няколко негови колеги го поздравили с хорово изпълнение за рождения му ден.

Сред приятелите на Крум, които организирали празника му, бил Миро, с когото той преди време направи дует и беше в много близки приятелски отношения с него.

Крум се прави на Васил Найденов

Бившата вокалистка на групата Дийп Зоун Йоанна Драгнева също била сред тайния клуб на организаторите на партито по случай празника на певеца. Режисьорът и певец Люси Иларионов и половинката му Ани Хоанг, с които Крум от доста време работи, не пропуснали да поднесат скъпи подаръци на певеца.

Преди време Крум и Ани скандализираха със снимки, на които лежат чисто голи един върху друг. Люси, който смятал, че лоша реклама няма, не бил против това половинката му да лежи под Крум по време на снимките. След това се оказа, че това е част от музикален клип.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати