Мартина Вачкова строи замъци

Мартина Вачкова

Актрисата Мартина Вачкова се специализира в построяването на замъци, но в тях не може да живее никой. Проблемът е, че щерката на кино легендата Григор Вачков използва само пясък за строителен материал.

Чаровната тв водеща се върна в детските си години и посвети доста от свободното си време, за да извае пясъчни замъци на морския бряг по време на почивката си.

Марта, която води женско телевизионно предаване, обича да палува като истинско дете. Затова строежът на пясъчния замък я накарал за известно време да забрави за грижите си и да се отдаде на пълен релакс.

Тя извайвала куличките на замъка от мокър пясък много прецизно и това я накарало да забрави за известно време за всичко друго.

Мартина, която е много близка приятелка с колежката си Катето Евро, тази година не почивала заедно с нея. Катето отскочи до съседна Гърция, а сега продължава почивката си край басейна в двора си. Не се знае обаче дали Марта е била на почивка с детето си или с някой друг.

Марта има дете от връзката си със стара тръпка, но признава, че голямата ѝ любов винаги ще си остане колегата ѝ Владо Пенев, който стана истинска звезда с участието с в сериала Под прикритие.

Мартина Вачкова не веднъж е била вдъхновение за много хора. Преди години тя скандализира моралистите, като позира разголена за специална фото изложба.

Почитатели на актрисата, които имат ателие за бутикови торти, преди години пък кръстиха торта на нейно име, тъй като тя била една от най-любимите им клиенти.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари