ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Николета триумфира отново в социалната мрежа

Николета триумфира отново в социалната мрежа

Ники

Николета Лозанова отново е в социалната мрежа, след като в продължение на няколко дни не можеше да намери начин да възстанови профила си. Плеймейтката триумфира за ужас на тези, които се опитаха да ѝ спретнат номер.

Хейтъри на плеймейтката я докладвали за злоупотреби, заради което профилът ѝ бил премахнат. Първоначално брюнетката решила, че става въпрос за някакъв технически проблем.

След като разбрала за какво става въпрос обаче, тя буквално побесняла. Според запознати тя знаела на кого дължи тези няколко дни, прекарани без възможност да споделя новите си снимки.

Ники

Неприятностите започнали малко след като Николета публикува своя снимка, на която е направила стой на ръце по бански костюм на баровска тераса с изглед към морето. Тя публикува снимка и на приятелката си Ваня в абсолютно същата поза.

Това явно е вбесило хора, които се опитват от доста време да направят мръсно на Николета, затова взели мерки да неутрализират профила ѝ, за да я лишат от възможността да пуска подобни снимки.

С помощта на специалисти в областта обаче Николета успяла да възстанови профила си. Още първите ѝ думи при триумфалното ѝ завръщане издават бурните ѝ емоции. Тя написа, че отново ще радва хората, но със сигурност ще дразни тези, които са се опитали да я елиминират от социалната мрежа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати