Солтарийски вдига грандиозна сватба с бебе

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски смята да направи грандиозна сватба, за която да се говори много време. Точно затова той не е поканил свои колеги на тържеството, на което се венча за любимата си Аделина в тесен кръг.

Той не искал да притеснява булката с бурни емоции, тъй като тя е в напреднала бременност. Дългокраката Аделина, която стана известна от участието си в шоуто Умна и красива, от няколко дни е госпожа Солтарийска.

На сватбата тя бе в семпла рокля и с венец от живи цветя на главата вместо обичайния помпозен воал. Заговори се, че Слави Трифонов бил обиден, че не е поканен на тържеството. Причината обаче била във факта, че не е имало голям купон, той се отлага за след около месец.

Солтарийски и любимата му не спират да пътешестват из Европа, въпреки наедрялото коремче на щастливата булка. Бременността ѝ се отразява добре и тя изглежда перфектно, а тялото ѝ е станало по-едро само в областта на корема.

Борис и Аделина очакват дъщеричка и са много щастливи. Те не са единствената двойка в екипа на Слави Трифонов, която очаква първото си дете. Певицата Невена Цонева и барабанистът на Куку бенд - Венко, също очакват на бял свят да се появи първото им бебе.

Невена и Венко са заедно отдавна, но също като Борис и Аделина дълго време прикривали отношенията си, за да не пострада професионалната им кариера. След като стана ясно, че двете очакват попълнения в семейството, този факт вече нямаше как да остане скрит.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати