Емануела с табу върху снимки на коремчето

Емануела с табу върху снимки на коремчето

Фолк звездата Емануела не разрешава вече на никого да снима коремчето ѝ, тъй като според запознати тя се страхувала да не се случи нещо неприятно заради урочасване.

Доскоро светлооката певица нямаше нищо против да я снимат и дори избираше тоалети, които бяха по тялото ѝ, за да подчертае наедряващата си фигура. Изпълнителката носи под сърцето си второто си дете, което ще е първо за любимия ѝ.

Емануела с табу върху снимки на коремчето

Той е син на известния бизнесмен Динко Динев и колежки на Емануела се ядосват защо те не са избраници на богаташа. Фактът, че фолкзвездата ще роди дете на младия тузар, разсекрети връзката им.

Емануела грее от щастие, но вече не иска никой да я снима от кръста надолу, тъй като сега се страхувала вече за бъдещото си бебе.

Според запознати тя се наплашила много от трагедията, която сполетя плеймейтката Златка Димитрова седмици, преди първото ѝ бебе да се появи на бял свят.

Затова Емануела реши да спре и с участията си по заведенията, тъй като това е допълнителен риск при напредналата й вече бременност.

За разлика от нея колежката ѝ Кали не спираше с участията си, когато беше бременна с второто и третото си момче и дори скандализираше гостите на клубовете, като се шегуваше, че водите ѝ са изтекли.

Емануела обаче е взела решение да я кара по-спокойно, за да избегне проблеми. Тя има син, който вече е тийнейджър и с нетърпение очаква да стане батко.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати