ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Кристо гори от любов по Кристин

Кристо гори от любов по Кристин

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Кристо

Рапърът Кристо, който години наред правеше дуети с певицата Сантра, сега е увлечен от нова тръпка - любимата му Кристин, с която са неразделни от няколко месеца.

Въпреки че така и не стана ясно дали между него и Сантра са припламвали някакви искри, дуетът се разделяше и се събираше по различни причини. Днес Кристо, който в свободното си време се изявява и като режисьор, е лудо влюбен в красивото момиче.

Кристин работи като модел и не се дала лесно на рапъра. Те излизали няколко пъти, преди да се стигне дори до целувка. Според Кристин едно момиче трябва да е загадка за мъжа.

Кристо със сигурност е бил решен да закрие загадките на Кристин, защото се чуди как да намери нов начин да я поглези. Той я затрупва с подаръци и отбелязва с изненади всеки месец датата, на която двамата са се запознали.

Романтично настроеният рапър дори изненадал половинката си с истинска заря, за да ѝ покаже колко много държи на нея. Кристин се чувства на седмото небе от щастие, тъй като Кристо се държи като истински джентълмен.

Нищо чудно да се стигне скоро и до сватба, тъй като Кристо никога не е изглеждал толкова силно влюбен, коментират негови колеги.

Тъй като е истински джентълмен, Кристо не си позволил преди време заигравки с Лора Караджова, с която направиха хита Повече от всичко. Той чакал жената на живота си, а и Лора по това време вече била обвързана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest