Златка продава на търг спомен за бебчето си

Златка
Снимка: Playboy

Златка Димитрова за пореден път доказа, че винаги е готова да помага на другите. Дори след тежката загуба тя намери в себе си сили да подаде ръка за помощ на болно дете.

Плеймейтката, която преживя страшна трагедия малко преди да роди, обяви търг за картина, изработена от самата нея. Тя я създала в памет на нероденото си бебче.

Върху лилаво-розов фон красавицата е направила колаж, изобразяващ момиченце с пеперудени крила. То лети във въздуха, а около него има пеперуди и цветя.

Златка сама зашила белите перли, които украсяват картината, и на ръка лепила камъните по платното. Цялата картина е в розови и сини тонове, което напомня за бебешките цветове.

Златка обяви първоначална скромна сума за творението си, което е създавала няколко дни с голяма любов. В социалната мрежа за броени часове наддаването се развихри с пълна сила. Все още не е ясно кой ще спечели скъпият спомен на плеймейтката.

Парите, които се платят за нейната творба, ще бъдат дарени от Златка на малката Николета, която има нужда от няколко хиляди евро, за да замине на изследване в Германия.

Златка, която редовно убеждава свои приятели бизнесмени да даряват за добри каузи, отново показа колко добрина има в сърцето си дори в тежки моменти. Напоследък тя публикува само тъжни снимки в мрежата, защото все още не може да се справи със сполетялото я нещастие.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати