И Иво Аръков се поля с ледена вода

Иво Аръков

Актьорът Иво Аръков, който стана популярен в светските среди като половинката на Мика Стоичкова, също се включи в кампанията с поливане с ледено студена вода.

Вместо да скърби за раздялата си с Мика, Иво реши да подпомогне благотворителна кауза и се поля със студена вода, за да подкрепи болната Наталия, която събира средства за лечението си.

Неузнаваемо брадясал и със слънчеви очила, актьорът се поля пред камера с вода от кофичка за шампанско, а след това и с бутилка минерална вода. Широко усмихнат след леденото предизвикателство, той призова повече хора да помогнат на болната Нати.

Орлин

Иво предизвика свои колеги и приятели да се подложат на леден душ, за да подкрепят кампанията на момичето. Той призова певеца и актьор Орлин Павлов да направи същото, на което Орлин реагира светкавично и сподели с всички, че готви леда. Иво предизвика и Белослава да приеме предизвикателството.

Кампанията за обливане с ледена вода стана популярна и у нас, след като Рафи и компания се поляха в подкрепа на благотворителна кауза. Не всички обаче имат добро мнение за ледената кампания.

Тв водещата Ева Кикерезова разбуни духовете в социалната мрежа, като се изказа твърде крайно за идеята. Брюнетката, която нашумя покрай телевизионна реклама, сподели, че за нея това е глупост, тъй като се преекспонира.

Нейни колеги и дори приятели обаче са на друго мнение и смятат да се включат в кампанията, за да поощрят събирането на средства за болни, които имат нужда от скъпо лечение.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари