Сестрата на Диляна Попова нетърпелива да стане леля

Диляна Попова

Сестрата на манекенката и актриса Диляна Попова - Елиза, нямала търпение най-после да стане леля и да гушне малкия си племенник, затова отброява дните до появата му на бял свят.

Диляна, която очаква първото си дете от актьора Асен Блатечки да се роди съвсем скоро, щяла да разчита за грижите за малкия и на сестра си, която е и една от най-добрите ѝ приятелки.

Елиза, която изглежда различно от Диляна, но също е много красива, е направо очарована от факта, че след броени дни мъничето ще може да гука, гушнато в скута ѝ.

Слуховете, според които раздялата на Диляна и Асен е предизвикана от факта, че актьорът си паднал по сестрата на манекенката, се оказаха абсолютна лъжа. Актьорът и моделката просто се оказали хора от различни светове и това проличало едва когато двамата се опитали да заживеят под един покрив.

Блатечки
Снимка: Светослав Караджов

Вместо да ги сближи, това ги отдалечило един от друг, тъй като се оказало, че имат различни виждания по основни въпроси. Без излишни скандали двамата се разделили и Асен се завърна при съпругата и дъщеря си, които изостави заради красавицата.

Елиза се грижела за спокойствието на сестра си, тъй като според нея това е най-важно за бъдещата майка в последните дни преди голямото събитие. Все още не е ясно какво име ще носи момчето на Диляна, нито дали ще се стигне до там, че да има пряк контакт с баща си.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати