Глория откри изгубения си принц

Глория

Фолк звездата Глория за малко да си изплаче очите от мъка, след като преди пет дни изгуби кученцето си на плажа на Слънчев бряг. Разкошният мини шпиц, който се казва Принц, изчезнал, както си се разхождал с луксозния си нагръдник.

Певицата веднага обяви възнаграждение за този, който ѝ върне любимеца. Чисто белият породист екземпляр, който е много важна част от живота на изпълнителката, е като член на семейството ѝ.

Много туристи се опитали да откликнат на призива на фолк примата и постоянно се оглеждали по плажа за малкия сладур, но така и не могли да го видят никъде. Певицата вече почти изгубила надежда да го види, тъй като минали няколко дни, а от Принц нямало и следа.

Декоративното кученце трудно би могло да оцелее само, тъй като е свикнало за него да се грижат. То няма как да си търси само храна или вода, а и лесно би могло да стане жертва на профучаващите коли.

Дъщерята на Глория - Симона, също активно се включи в издирването на пухкавия красавец. Тя знае колко важен е той за майка ѝ, затова амбицирала много свои приятели да помагат.

След дни търсене Глория най-после гушка скъпоценния си Принц, който бил открит от добронамерени хора. Те върнали мъника на певицата и се оказали нейни почитатели. Вярвайте в доброто и никога не губете надежда! , написа Глория в социалната мрежа, където публикува своя снимка с героите, открили Принц.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати