Александра Сърчаджиева заряза Армията

Сърчаджиева

Актрисата Александра Сърчаждиева, която блести като водеща на Биг Брадър и шоуто за танци Денсинг Старс, напусна театъра на Армията. Красавицата веднага сподели новината и уточни, че се чувства като преродена.

Свободата, Санчо, е на върха на копието, уточни тя, а всички се надпреварват да ѝ честят за смелото решение, което е взела. В дискусиите се включи и силната половинка на актрисата - колегата ѝ Иван Ласкин.

Той уточни, че е напуснал миналия сезон, защото чувствал, че там вече се е изчерпал, въпреки прекрасните според него 17 години работа на армейската сцена.

Иван сподели и че нежната му половинка не могла да издържи режисьорското некадърност и малодушие, което я е заобикаляло. Изключение за Алекс в това отношение били само Ивайло Христов, Асен Шопов и Крикор Азарян. Иван сподели и че той и любимата му щели да дават интервюта, но само на трима изявени тв журналисти.

Според клюката в театъра на Алекс ѝ завиждали заради телевизионната ѝ кариера и това водело до много проблеми. Ситуацията ставала все по-напрегната, а това се отразявало негативно на нервите на актрисата и затова тя се решила на смелата крачка да напусне работата си на сцената.

Това обаче не означава, че тя няма да играе в театрални постановки. След като напусна Армията, Иван Ласкин успешно се представя на сцената, но в друг театър.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти