Златка Димитрова съжали африканци

Златка

Златка Димитрова сподели мъката си по африканско семейство, което всеки ден изминава по десет километра, за да намери вода. Тя сравни това с разхищението на водата, свързано с кампанията с ледените кофи.

Плеймейтката се извини на всички, които участват в кампанията, за да подпомогнат нуждаещи се и да провокират още хора да даряват. Но според нея заливането с вода е кощунство при положение, че има хора, за които тя е недостижим лукс.

Вместо да се залива с вода, Златка е ангажирала свои приятели да даряват за лечението на малко момиченце. Красавицата успя да продаде своя творба, посветена на бебето й, за да събере пари за лечението на малката Николета.

За разлика от нея обаче повечето светски личности се заливат с вода пред камерите, като се опитват да накарат повече хора да даряват за различни каузи.

Йоанна Драгнева

Певицата Йоанна Драгнева се заля в подкрепа на децата с аутизъм и бе последвана от младата изпълнителка Ева Георгиева. Бившата половинка на Мика Стоичкова Иво Аръков също се поля с ледена вода, за да накара хората да помагат на болно момиче.

Истинска подигравка обаче бе реакцията на ар енд би изпълнителя Бичето, който се заля с две кофи, но не с ледена вода, а с доста миризливо съдържание. По този начин певецът искал да осмее тези, които си правят евтин пиар на гърба на нуждаещите се.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати