ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Шамара отпраши за САЩ

Шамара отпраши за САЩ

Биг Ша

Рапърът Мишо Шамара отпраши за САЩ и няма никакво намерение да живее в България. Изпълнителят, който внезапно стана политически отговорен, е на гости на приятели заедно с цялото си семейство.

Шамара, известен през последните години като Биг Ша, гради планове за живот зад океана със съпругата си и двете си деца. Синът му, известен в музикалните среди като Лил Ша, тръгна от рано по стъпките на баща си.

Хлапето записа клипове, които са по-гледани от тези на баща му, но това само изпълва шамара с гордост за таланта на сина му. Момчето започна да прави и дуети със сестра си.

Шамара от малки учи децата си на английски думи, така че за тях няма да е трудно да се слеят с американчетата. Рапърът, който миналата година зарадва феновете си с парчето "В офиса на Джаро", вдъхновено от сериала "Под прикритие", е убеден, че ще намери място и на щатския музикален пазар.

Биг Ша е известен с това, че може да се справя с писането на текстове и е доста комуникативен. Някои негови колеги вече подмятат завистливи забележки за неговата кариера в чужбина.

Има и такива, които смятат, че той ще е готов да стане и общ работник, само и само да не се връща у нас. Дали Биг Ша ще пробие на американска сцена, ще стане ясно в скоро време.

Според клюката рапърът отдавна се готвел за окончателното напускане на България и мислите му са насочени към участия в клубове.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати