Рени бясна заради песен в Интернет

Рени

Певицата Рени, за която напоследък се говореше, че е пред развод, сега има нова мъка. Новата й песен бе пусната в Интернет преди да е настъпило време да бъде обявена официално.

Рени, която опроверга слуховете за развода си със съпруга си Борис заради негова тайна любов, сега е побесняла, защото отдавна подготвяла новия си музикален проект.

Оставало съвсем малко, за да се заформи официалната му премиера, която щяла да е доста лъскава и да събере много хора, тъй като Рени от доста време не е правила ново парче.

Внезапно песента изтекла в Интернет и сега всеки може да я чуе, което буквално опропастило плановете на певицата да направи грандиозна премиера на парчето си.

То се казва Summer in Bulgaria и е дует на певицата с Етиен Леви. В песента Етиен пее на английски, Рени се изявява на български език. Сега и двамата се чудят какво да правят в създалата се ситуация.

Не е ясно дали ще има някакво разследване, за да се разбере кой е пуснал парчето в Интернет. Веднага се намериха обаче колеги на певицата, които решиха, че това е просто рекламиране на новата й песен.

Рени не живее от известно време в България и не беше се изявявала отдавна като певица у нас. Нищо чудно шумът около едрогърдата изпълнителка да е свързан с желанието й да се завърне на музикалната сцена в родината си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати