Николета чака с ужас първия учебен ден

Николета Лозанова

Николета Лозанова отсега е стресирана по повод предстоящия първи учебен ден на сина на половинката си Валери и бившата му любима Алисия, шушука се в светските среди.

Тогава предстои малкият Валери да се срещне с учителката си и с децата, с които ще учи в първи клас. Според клюката и Валери Божинов, и Ники Михайлов, с когото сега живее Алисия, искат да присъстват на важното за малкия Валери събитие.

Ники е приел сериозно ролята си на приятел и втори татко на малчугана и редовно публикува снимки от съвместните си мигове с момчето. Алисия е много щастлива от факта, че Валерко и любимият ѝ мъж се разбират добре.

Николета не била никак доволна от това, че Божинов ще присъства на приемането на детето си в първи клас, тъй като не ѝ харесвала идеята за срещата на Алисия с бившия ѝ.

Алисия и Валери

Още повече, че Ники Михайлов пък е бивше гадже на Николета, което още повече усложнява ситуацията. Според клюкари точно Алисия била в основата на хакването на профила на Николета в социалната мрежа, но певицата само се усмихва иронично на подобни подхвърляния.

Тя нямала нищо против един ден Ники да присъства на първия учебен ден на малката Никол, която е плод на любовта на Николета и Божинов, въпреки че едва ли ще му бъде предложено да е част от ученическото събитие. Валерко вече имал всичко необходимо за първия учебен ден и много се вълнувал от това, че става вече голям.

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари