ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Медальон носи щастие на Мария Игнатова

Медальон носи щастие на Мария Игнатова

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Медальон носи щастие на Мария Игнатова

Телевизионната водеща и актриса Мария Игнатова не се разделя с любимото си бижу - скъп за нея медальон, който има голяма сантиментална стойност за блондинката.

В медальона, който от няколко години е част от колекцията бижута на тв водещата, е сложена снимката на сина ѝ Виктор, който е плод на любовта ѝ с бизнесмена Петко Димитров.

Мария, която от години се радва на любовта на колегата си - актьора Димитър Рачков, продължава да поддържа добри отношения с бащата на детето си. Двамата са големи приятели, а момчето е ту при майка си, ту при татко си и красивата му нова съпруга - танцьорката Яна, известна от шоуто Денсинг Старс.

Медальонът е най-ценното бижу на Мария, признава самата тя, тъй като не може да си представи какво ще се случи, ако го загуби някъде. Тя има много силна връзка със сина си, с когото има отношения не само като майка със син, а и като добър приятел на момчето.

Когато Мария има свободно време, е неразделна с малчугана. По решение на родителите си той изучава френски език. Сладурът много добре се разбирал с новата жена на татко си, което не очаровало особено много Мария.

Въпреки това тя не показвала по никакъв начин пред детето чувствата си, за да не се отрази това върху контакта с баща му, Яна и бебето им. Той е горд, че е батко на малкия Доминик и с нетърпение чака да порасне, за да си играят заедно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати