И Мария отслабва плашещо

Мария

Фолк певицата Мария, която тази година бе една от звездите на турнето на Пайнер, изобщо не се глези с домашни сладкиши и тестени изкушения, за да поддържа стройна фигурата си.

Тя обаче е започнала да прекалява с желанието са да изглежда стройна и като колежката си Преслава вече е преминала в другата крайност. За разлика от Преслава, която в началото на кариерата си беше пухкава, Мария никога не е страдала от излишни килограми.

Освен че признава, че е любителка на хирургическите корекции, певицата се поддържа в добра форма с упражнения и много строги диети. Специално за турнето тя се подложила на специална диета, която трябвало да прочисти организма ѝ и да я втали още повече.

Преслава

Но както феновете на Преслава напоследък са притеснени от все по-слабото ѝ тяло, така и почитателите на Мария не са изпаднали в еуфория, след като са видели любимката си прекалено слаба.

Манията на звездите по отслабването може да предизвика много проблеми, сред които стомашни и неврологични, твърдят специалисти. Лошото е, че много почитателки на фолк певиците се опитват да следват техния пример, което в тийнейджърска възраст не се отразява добре на развитието.

Като Преслава и Мария и Биляна Йотовска шокира преди месеци почитателите си, като от изящна красавица се превърна в слаба фитнес състезателка с плочки по корема.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати