ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Джаро напътства млади актьори

Джаро напътства млади актьори

Михаил Билалов

Михаил Билалов, когото почитателите на сериала Под прикритие познават в ролята на Джаро, е решил да се отдаде на ново амплоа. Той ще напътства млади таланти, които искат да последват неговия професионален път.

Билалов, който редовно отскача до Франция, където са съпругата, децата и бизнесът му, намира достатъчно време, за да се снима в български филми, да участва в театрални постановки у нас, а сега и да се изяви и като преподавател.

Актьорът е публикувал в собствения си сайт подробности за курса си по актьорско майсторство, чиято цел е да научи начинаещите актьори как да покажат най-доброто от себе си пред камерата.

Билалов ще преподава на учениците си в продължение на пет седмици, като ще ги научи на тънкостите в актьорската игра и ще им даде възможност самите те да застанат пред камерата.

Идеята на курса е да подготви младите таланти за участието им в кинопродукции. Актьорът дори смята да препоръча най-талантливите си ученици за участие в различни филмови проекти.

Джаро ще покаже на учениците си как да показват емоциите си пред камерата по начин, който да не остави грам съмнение в зрителя, че става въпрос за реално изживяване. Освен това щял да им покаже и как да преодолеят стреса от камерата.

Въпреки че курсът е платен, в него ще бъдат допуснати само тези, които успеят да преминат през кастинга, обявен от актьора в средата на септември.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати