Фики се готви за обиколка на Лондон

Фики се готви за обиколка на Лондон

Актуалният напоследък фолк изпълнител Фики Стораро ще замине след около месец за Лондон, където ще се изяви пред българската общност там. Синът на Тони Стораро бил много развълнуван, тъй като за втори път ще пее в Англия.

При предишното си гостуване в британската столица Фики, който тази година завърши музикалното училище, се изявил като изпълнител на госпъл по време на откриване на Олимпийските игри в Лондон.

Фики, който сериозно обмисля дали да не прекрати кариерата си на фолк певец и да се посвети на джаза и поп-музиката, които ще изучава в Музикалната академия, ще пее парчета в различни стилове по време на гостуването си в Лондон.

Мускулестият певец, който бе забъркан неотдавна в скандална любовна афера с фитнес състезателката и певица Анн Джи, в момента много се пази от подобни авантюри.

Баща му очаква големи постижения от него и според клюката Фики смята да му докаже, че е достоен да продължи бляскавата кариера на баща му на музикалната сцена.

Фики стана популярен много бързо и в момента известни фолк певици се надпреварват коя да запише дует с него. Той вече доказа, че е добър тандем с колежката си Галена, която е доволна от работата с младия изпълнител.

Очаква се скоро да се появят дуети и с други хитови колежки на сина на Тони Стораро, които искат да пеят заедно с Фики.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати