Още едно момче за Ивайло Захариев

Още едно момче за Ивайло Захариев

Нежната половинка на актьора Ивайло Захариев за втори път го зарадва със син. Мъникът се казва Дамян и родителите са много щастливи, както и баткото на бебето - Филип.

Ивайло, който се превърна в истинска звезда с главната роля от сериала Под прикритие, е на седмото небе от факта, че отново е станал мъжки татко. Макар че според близки на семейството той искал и момиченце и щял да работи по въпроса, докато това не се случи.

Малкият Дамян озари с усмивка лицето на татко си, който побърза да публикува добрата новина в социалната мрежа. Щастливец съм аз! , написа таткото на две момчета и цитира текст от псалм, който определя жената като плодовита лоза.

Ивайло прекарва всяка свободна минута със сина си Филип, с когото четат приказки и плуват. Филип с нетърпение очаква момента, в който ще може активно да помага в грижите за малкото си братче.

Татко му е доста зает, тъй като обикаля страната с постановката Агенти, в която си партнира с колегите си от сериала Под прикритие Михаил Билалов и Владо Пенев. В пиесата участва и красивата актриса Теодора Духовникова.

След успеха на крими сериала Ивайло се превърна в един от най-желаните и обичани български млади актьори. Въпреки успеха си обаче той не се е главозамаял и вместо да се отдава на разгулен живот с почитателки, се е посветил изцяло на семейството си, твърдят негови близки.

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари