Наталия Симеонова не иска раздяла с Денис

Наталия Симеонова

Въпреки че тв водещата Наталия Симеонова от години не живее с бившия си съпруг Денис Ризов, тя категорично отказва да направи това по официалния начин.

Преди Денис Наталия беше обвързана с рокаджията Стенли, но след раздялата им се хвърли в прегръдките на музиканта Денис Ризов. Двамата вдигнаха пищна сватба, а скоро след това се появи на бял свят и дъщеричката им Виктория.

Колкото и да е трудно за вярване на приятелите на музиканта, Наталия не иска да пусне завинаги Денис да си отиде от живота ѝ. Те живеят съвсем близо един до друг, а и тя честичко му звъни, за да го информира за нещо, свързано с дъщеря им, или нейни лични проблеми и такива от професионално естество.

И като че ли това не стига, но тя е решена да не дава отпор и да не се съгласи да подпише бракоразводните документи. Според клюката Денис от доста години се опитва да накара водещата най-после да отстъпи.

Тя обаче не иска да го направи и според клюкарите това бил опит от нейна страна да си върне музиканта обратно в семейното огнище. Денис, който се изявява и като тв водещ, е обкръжен от млади жени и според шушуканията на негови колеги най-после е намерил любовта на живота си.

Мацката била много ефектна и с добър характер, което навело музиканта на мисълта да ѝ предложи брак. Това обаче няма как да се случи, при положение, че формално той все още е женен за Наталия. А тя може да го разиграва още доста време, докато той не намери юридическа вратичка, за да се раздели официално с нея.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати