Венета Райкова не можела без книги

Венета Райкова не можела без книги

Тв водещата Венета Райкова, която цяло лято почти изкара на плажа в Гърция, признава, че не може да изкара и един ден, без да се отдаде на любимото си занимание - четенето.

Блондинката, която навремето си хареса бизнесмена Тихомир по време на участието му в Биг Брадър, сега се радва на грижите му и се чувства като истинска принцеса.

Според клюката той всяка сутрин я радва със закуска в леглото, за да се чувства тя доволна цял ден. А докато събира тен на плажа, водещата прелиства поредното литературно произведение.

През лятото водещата беше в плен на европейските автори, като прегледа новите романи на световноизвестни литературни светила. В момента тя явно е изчерпала интересните книги, тъй като е решила да се посвети на изучаването на Библията.

Още повече, че една от последните книги на Паоло Куелю разочарова Венета, тъй като стилът й не отговарял на досегашното му творчество. Блондинката й половинката й се чувствали най-добре, когато обикаляли книжарници, в които предлагат масички, където се пие кафе и безалкохолно. Така можели да поседят и да почетат в пълна хармония.

А щом слънцето залезе, Венета се отдава на друга своя страст - плуването. Тя дори публикува снимки, на които личи, че предпочита да се плацика нощем, без да обременява горната част на тялото си с бански.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати