Благой Георгиев ще топи сърцето на Христина

Благой и Христина

Футболистът Благой Георгиев, който се раздели окончателно с любимата си Христина, отново се опитва да си проправя път към сърцето ѝ, говори се в спортните среди.

Джизъса, както е известен спортистът, неотдавна се принуди да се изнесе от дома си. Благой, който в момента играе за руски отбор, се раздели с Христина след лют скандал заради поредната му авантюра.

Той бе изловен от папараци в опасна близост до моделката Биляна Евгениева, която за малко не мина под венчило с бизнесмена Христо Сираков. След като беше разкрита аферата ѝ с Благой, това доведе до раздяла на дългокраката хубавица, която бе сгодена с Ицо Стоте манекенки.

А за нежната половинка на футболиста Христина това бе последната капка, която преля чашата на търпението ѝ. Преди време Благой я изостави заради фолк певицата Лияна и то точно когато Христина бе в очакване на първото им дете.

След като дълго време демонстрираха любовта си пред камерите, Благой и Лияна се разделиха, а красивата Христина прие обратно в прегръдките си неверния си любим.

Отношенията им бяха хармонични и двойката дори бе ощастливена с още едно дете. Раждането се отрази добре на Христина, която стана още по-красива, след като отново стана майка.

В момента Благой се опитва отново да се сближи с любимата си, тъй като се чувства много самотен без нея и децата си в Русия. Той дори имал планове да заживее с тях, ако тя е склонна да го последва в Русия или да го приеме обратно в дома им.

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Дими
Дими
03.09.2014 13:42
Не ми се вярва Тази не е за него хубаво я е оставил няма смисъл да я прибира защото е пълна кучка
0
0
дони
дони
03.09.2014 13:02
Пълни глупости,иска и се на Христина да я прибере
0
0