ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Фики призна: влюбен съм в Жулиета!

Фики призна: влюбен съм в Жулиета!

Нина НордНина Норд
Джедай
2k383
Фики Стораро

Популярният млад фолк изпълнител Фики Стораро най-после реши да разкрие истината за любовния си живот и призна, че е лудо влюбен в момиче от Варна. Авантюрата му не е одобрена особено от родителите му, но все пак са доволни, че този път избраницата му поне не е по-възрастна от него.

Според бащата на Фики - Тони Стораро, сега момчето му трябва да се посвети изцяло на ученето и на музикалната си кариера. Фики е приет в Музикалната академия и трябва много да заляга над уроците. Освен това му предстои пътуване до Англия заради музикален ангажимент.

Фики е много търсен и от клубовете в цялата страна, тъй като момичетата са полудели по мускулестия изпълнител. Преди време той успя да ядоса майка си и баща си, след като бе разкрита авантюрата му с по-голямата от него певица Анн Джи.

Още повече, че певицата е върл враг на поп фолка. Двамата се бяха сближили покрай любовта си към фитнеса, но връзката им не издържа дълго. Сега емоциите на Фики са насочени към нежно къдрокосо момиче, с което се е запознал по време на свое участие.

Дамата, пленила сърцето на изпълнителя, носи знаковото име Жулиета и според приятели на певеца тя го кара да се чувства щастлив. Когато е на участие, Фики винаги взима със себе си и Жулиета. Най-вероятно тя ще го последва и на участието му в Лондон, което ще бъде интересно изживяване за новоизпечената любовна двойка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest