ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Златка Димитрова промени визията си

Златка Димитрова промени визията си

Златка Димитрова
Снимка: Личен архив

Златка Димитрова направи решаваща крачка и промени визията си. Плеймейтката, която наскоро преживя голяма трагедия, реши да промени съдбата си, като смени вида на косата си.

Според вярващи в окултното промяната на цвета и дължината на косата променя линията на живота, която в последно време жената е следвала. Така че най-вероятно красавицата е решила да сложи край на един тежък период от живота си, като се промени визуално.

От тъмнокоса и дългокоса тя вече е с червеникав отблясък на косата си, която е доста по-къса. Новият цвят много ѝ отива, а още преди да направи изцяло промяната, тя публика в профила си снимка на приготвената вече боя, без да издава цвета ѝ.

Феновете на Златка решиха, че тя ще се изруси, но плеймейтката е наясно, че най-добре изглежда с тъмна коса. А и ако беше станала светлокоса, нямаше как да се размине с хапливи забележки от страна на русата Златка.

Влязла в редиците на червенокосите, Златка се надява да спре поредицата от неблагополучия, които ѝ се натрупаха в последно време. Най-ужасна за нея бе минутата, в която разбрала, че няма да стане майка, и то броени дни преди раждането на първото си бебе.

Въпреки зловещото събитие Златка намери сили в себе си първа да обяви какво ѝ се е случило, а след това изработи картина в памет на бебчето си, за да дари средствата от продажбата ѝ за болно момиченце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти