Глория не забравя любимата си докторка

Глория не забравя любимата си докторка

Фолк звездата Глория, която поддържа изваяните си форми със специално разработен за нея начин на хранене, никога не забравя празниците на любимата си докторка.

Доктор Емилова, която е обичана от много звезди заради усилията, които влага в превръщането на фигурите им в съвършени, отпразнува рождения си ден с куп пожелания от певици, актьори и музиканти.

Специалистката по вталяване бе поздравена първо от Глория, която от години е почитател на методиката на докторката. Според клюката ваятелката на тела разработила меню за порасналата вече Симона, когато тя била по-пухкава.

Днес Симона е почти пълно копие на майка си и няма и спомен от пухкавото момиченце, каквото беше, преди да разцъфне. Доктор Емилова не пропуска празник на Глория и често ѝ подарява букети, които са направени изцяло от зеленчуци.

Те обаче са аранжирани толкова красиво и флористите влагат специални умения, за да не може да се познае веднага от какво е изработен букетът.

Глория пък от своя страна не пропуска възможност да благодари пред всички на докторката, на която дължи перфектната си фигура. Доктор Емилова е любимка на доста колежки на Глория.

Певицата Рени преди време последва съветите на докторката, благодарение на което бързо успя да си върне формата, след като роди първото си дете. Има и певици, които не си признават, че са се допитвали до докторката, за да се вталят.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати