ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Десислава щяла да зареже песните заради Зарко

Десислава щяла да зареже песните заради Зарко

Десислава
Снимка: desislava.es

Ако се наложи да избира между участията си по клубове и създаването на нови песни и голямата си любов - ММА боецът Зарко, фолк звездата Десислава знаела какъв ще е изборът ѝ.

Блондинката, която направи доста промени в начина си на живот, откакто е с по-младия от нея спортист, е готова на всичко, само и само да е завинаги с него.

Пред приятелки тя споделила, че най-важното за нея в живота е любовта на двамата ѝ мъже - Зарко и сина ѝ. Това обаче не ѝ пречи да изпрати малчугана в САЩ, защото според нея там възможностите за обучение били по-добри.

Колежки на Деси злословят, че тя предпочита да прекарва свободното си време с младия Зарко, а фактът, че момчето ѝ ще тъгува за нея в чужбина, бил на второ място.

Певицата смята, че като прати сина си зад океана още като ученик, ще му даде възможност да се изгради като самостоятелна личност. Това не е единствената промяна в живота на Деси. Певицата, която е известна във фолк средите с йо-йо ефекта на фигурата си, от доста време не е лепвала излишен грам върху тялото си.

Преди да се запознае със Зарко, блондинката понякога показваше паласки, като ходеше на участие с впити тоалети. След това отслабваше, а после пак качваше някое и друго килце.

Сега обаче Десислава демонстрира фигура като на спортистка. Според клюката това се дължи на страха ѝ да не загуби младия си любим, който я а посветил в изкуството на поддържане на перфектно тяло чрез здравословно хранене и спорт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати