ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Дъждът не спира тренировките на Камелия

Дъждът не спира тренировките на Камелия

Камелия

Лошото време не е пречка за фолк бомбата Камелия, когато иска да тренира, затова тя не спира да спортува дори и когато вали проливен дъжд. Блондинката не се интересува какви са атмосферните условия, за нея е закон да отделя определени часове за тренировки всеки ден.

Певицата напоследък отделя доста от свободното си време, за да кара колело. Тя е на мнение, че вместо да върти педалите на велоергометъра във фитнес залата, е много по-приятно да го прави на чист въздух и да навърта по няколко километра дневно.

Колелото на изпълнителката е в красив лилав цвят и тя се е снабдила с цял куп спортни дрехи и аксесоари, които да се съчетават с него. Обикновено тя го кара с яке или блуза в същия нюанс на лилавото, а когато е по-хладно, си слага и лилава шапка.

Този образ на Камелия няма нищо общо обаче с визията й на прелъстителка, с която е прочута толкова години на сцената. Блондинката пращи от сексапил и в последния си клип, който е заснет по новото й парче с младия изпълнител Галин.

В клипа Камелия не само че демонстрира форми с оскъдно облекло, но страстно захапва тъмнокосия младеж по ухото и по врата. Вече се заговори дали между двамата не е имало нещо повече от сценични прегръдки, тъй като на много хора им се вижда странно внезапното желание на звездата да пее с изгряващия изпълнител.

Не е ясно какво мисли по този въпрос любимият на Камелия - Цветин, който също е по-млад от нея.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати