Евгени Минчев се оказа побойник и изнудвач

Евгени Минчев

Евгени Минчев има много променливо настроение. В един момент е добре, а в следващия почва да бута гостите си и да ги бие. Познавам го много добре и ще видите как скоро ще стане агресивен в Къщата. Това каза Венета Райкова снощи в ефира на Нова телевизия, като допълни, че не се притеснява да застане зад думите си.

Райкова не беше единствена, която не се изказа ласкаво за Паркетния лъв. Певицата Камелия Воче, която също е участничка в ВИП Брадър, оплю светския хроникьор. Тя заяви, че Минчев е абсолютен измамник и циркаджия, който печели на гърба на хората.

Евгени Минчев рекетира хората, като ги заплашва, че ще пише за тях в жълтите вестници. Той не е направил една читава стъпка. Сметнете сами, той е човек, който си стои сам по празниците, заяви разпалено Воче.

От своя страна светският пиар също не си замълча. Той заяви публично, че Камелия Воче е неблагодарница, която той сам е създал. Лорд Минчев не пропусна да отбележи, че певицата имала навика да взима пари от свои познати и да не им ги връща.

Изглежда двете звезди имат стара вражда помежду си и много скоро нещата могат да станат неконтролируеми. За момента двамата са настанени в отделни помещения, но тепърва ще заживеят заедно. Дали обаче ще видим истинска война на величия или двете звезди ще се помирят най-накрая, предстои да разберем.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати