Жени Калканджиева между любовницата на мъжа си и стара любов

Жени Калканджиева

ВИП Брадър приготви капан за Жени Калканджиева. Риалити формата ще срещне шефката на модна агенция Визаж с бившата любовница на Тачо, която за малко да сложи край на брака им завинаги.

Зорница Линдарева влезе в шоуто снощи и за втори път ще постави пред изпитание отношенията и чувствата на двамата звездни партньори. По първоначален план тримата трябваше да бъдат събрани в една къща снощи, но впоследствие Големият брат реши друго и греховната Линдарева бе изпратена в Общежитието.

Според родни таблоиди това не е единственото изпитание, пред което Жени ще се изправи в къщата. Говори се, че с модела Мартин Мартинова (Мистър България 2009 година), който е и бившо гадже на Теди Бургазлиева, навремето също са имали закачка.

Те не само са излизали няколко пъти, но са въртели и страстна любов. Калканджиева все пак успяла да надмогне чувствата си към младока и продължила без него. Според слуховете обаче Мартинов и до ден днешен си спомня с трепет за някогашната им афера.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
I write from abroad
I write from abroad
22.03.2016 01:12
And I think need: peace on Earth and good among people
1
0
----------
----------
22.03.2016 01:12
Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, удар/и в тестиси (слабини) и т.н, изнасилвания, отвличания, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!
1
0
българин
българин
22.03.2016 01:09
на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
1
0