Самотата измъчва Евгени Минчев

Евгени Минчев

В снощното издание на ВИП Брадър стана ясно, че светският пиар Евгени Минчев страда от самотата си. Минчев призна, че посреща всички семейни празници напълно сам.

"Аз живея сам цял живот. Никой не ме попита с кого карам Нова година и Коледа” - сподели пред съквартирантите през сълзи Евгени.

Неочаквано обаче най-големият му враг в къщата – Камелия Воче го успокои и го убеди да не напуска предаването. Камелия Тодорова и Елена Кучкова също предложиха приятелско рамо на светския пиар.

В изповедалнята лорда заяви, че не е очаквал именно Камелия Воче да го подкрепи и утеши и е много изненадан от приятелското ѝ отношение към него.

Минчев изпадна в дива ярост, след като разбра, че е един от съквартирантите с най-много номинации. Евгени реши сам да си тръгне от къщата, като дори събра багажа си, но в последствие беше разубеден от останалите участници.

Минчев не пропусна да се извини на хората, които беше обидил по време на седмичната мисия, и най-вече на Йорданка Христова, с която отново затоплиха отношения.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати