Алисия заведе дело срещу Николета Лозанова

Алисия

Алисия заведе дело срещу Николета Лозанова заради факта, че папараците на плеймейтката са снимали сина на фолкдивата без нейното изрично съгласие. Процедурата по съдебното дело вече е задвижена.

Новото предаване на Лозанова – Папараци, стартира с материал, който показва как Алисия вози малкия си син Валери на предната седалка на луксозен джип без колан.

Гласът зад кадър добавя във видеото, че по този безразсъден начин фолкизпълнителката рискува живота на сина си.

Алисия побесняла, след като разбрала, че е станала жертва на папараците на Николета, и заявила, че ще я съди, понеже видеото нарушава едно от основните права за закрила на детето.

По закон, независимо дали лицето на детето е размазано или замъглено, е необходимо изричното съгласие на настойниците му. Още по-лошо става, ако материалът вече е излъчен, и то по национална медия, без знанието на родителите – казва председателят на дирекция Държавна политика за детето Цвета Антонова.

Алисия вече е подала жалба в Агенцията за закрила на детето и се очаква скоро двете диви да влязат в съдебна зала.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
****
****
01.10.2014 17:16
Николета е по-красива, защото е показала път към красота и живот за всички момичета - тя не ядеше готвено и си е доста вън и отгоре, спрямо потъналите фурнаджии. Това дори успяваше да прикрие грозотата от чалгата и мрачните дискотеки на елита. Тя си личи, колкото и да не съзнават, но глада може да изглади дори това. Мога да препоръчам на всички римлянки с претенции за качество! За една по-здрава и красива страна!
0
2