Ели Кучкова призна: Бита и изнасилвана съм

Кучкова

Плеймейтката Елена Кучкова стана втората жена във ВИП Брадър след Кали, която призна, че е ставала жертва на изнасилване. Насилникът на Кучкова е бил нейно гадже, който системно я биел.

По думите на плеймейтката тя е била на 18 години, когато е започнала връзката си с това момче. В началото той е бил много мил, нежен и любезен, но в последствие е започнал да ѝ удря шамари.

Кучкова му е прощавала, но вместо да се разкае, той се е мотивирал да я удря все по-силно и я е пребивал с огромно удоволствие. Мъжът е стигал дотам, че след като я пребивал, я изнасилвал.

Той е заплашвал моделката, че ако се оплаче на някого, ще я убие.

За да избяга от този мъж, Кучкова е замила за Англия заедно с нейна приятелка, където работела като камериерка. След като се върнала, вложила спечеленото в силикон и се явила на конкурса Мис Плеймейт, който спечелила.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
****
****
04.10.2014 16:59
Амче жените така заработват - насъбират мили ухажори и посрани влюбени момченца, оп-оп, па после се дадат на бесния корав чеп, който ги накуп оп-оп в мозъка. Това е българката, не се съмняваме в нея. И ето ти вече дявола с ена сурия оп-оп народ, който бива пренасочван кой за какви апчета/алкохол/упойки... ще се внася.
1
0
бесен корав чеп
бесен корав чеп
29.10.2014 09:54
Абе ти на к,во си, бе? Оп, оп си си позобал малко май и си тръгнал да пишеш коментарчета, а? Я оп, оп си набутай един бесен корав чеп в г..а :-) :-)
1
0