ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Емо Чолаков чака второ бебе

Емо Чолаков чака второ бебе

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Емо Чолаков

Известният синоптик Емо Чолаков, по когото въздишат доста дами, се готви за втори път да изпита щастието от бащинството. Половинката му е на път да го зарадва отново с наследник.

Емо и любимата му Краси имат една дъщеричка, която се казва Ема. Кръстената на татко си госпожица е извоювала правото тя да избере името на новороденото бебе.

Според предварителните прогнози то ще е момченце. Затова още отсега бъдещата му кака иска бебето да носи името на дядо си, който се казва Тома. Според слуховете момиченцето се интересувало защо майка й и баща й не са се женили.

Родителите на малката красавица са на мнение, че не е задължително да подпишат, за да се радват на щастлив семеен живот. Въпреки че синоптикът е големият противник на сватбите, нищо чудно някой ден и да реши да предложи на любимата си да се врекат един на друг във вярност.

Неотдавна се заговори, че Емо Чолаков най-накрая се решил на голямата крачка и е предложил на половинката си, с която живее на семейни начала, да сключат законен брак.

Всичко това обаче се оказа само слух, тъй като синоптикът е категорично против идеята да сложи брачни окови на любовта си. За Емо съвместното съжителство е достатъчно доказателство за това, че двама души не могат един без друг, и според него подписът в неговата ситуация е напълно излишен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest