Щерката на Гала блести в клип на младия Белчев

Константин Белчев

Дъщерята на Гала - Мари, ще блесне в новия клип на младия певец Константин Белчев. Синът на прочутия бард Михаил Белчев избрал младата красавица за новия си проект.

Русокосият певец, който наскоро се раздели със сериозната си приятелка, в момента се е концентрирал върху музикалните си проекти и влага всичките си усилия в създаване на нова музика.

Младата певица Ева Георгиева, която дълго време бе нежна половинка на Константин, също се е посветила на музикалната си кариера. В музикалните среди вече се говори, че двамата са си обявили негласно състезание.

Мари, която се е превърнала в притегателна млада дама, била много доволна от избора на младия изпълнител. Освен нея в клипа към песента Нежен момент, която е част от дебютния албум на Константин, участва и актьорът Калин Сърменов, известен като Милото от сериала Седем часа разлика.

Актьорът, който бе за известно време шеф на Сатиричния театър, с удоволствие приел поканата на сина на Мишо и Кристина Белчеви за участие в клипа му. Още повече, че във видеото към песента си партнира с красивата дъщеря на тв звездата Гала.

В музикалните среди се шушука, че светлоокият Константин може би все пак няма да устои на изкушението и в скоро време ще даде сърцето си на някоя от многото си почитателки, които няма как да не използват момента на неговата раздяла с приятелката му.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари