Златка Райкова вае нова колекция

Русата Златка

Плеймейтката Златка Райкова, която според слуховете била доста депресирана от факта, че адашката ѝ Златка Димитрова отдавна я измести от центъра на събитията, се е концентрирала върху създаването на изискани тоалети.

От около година блондинката, известна още като русата Златка, е посветила времето си на създаване и разработване на нова модна линия с тоалети, направени изцяло по нейни идеи.

Златка вече има редовни клиентки, които с удоволствие се прощавали със сериозни суми, за да имат тоалети от марката, известна с английското име Bless.

Известната с екстравагантния си стил, блондинката залага на изчистени линии в моделите, които предлага на пазара. В момента тя трескаво довършва новата си колекция, която след по-малко от месец ще бъде представена по време на конкурс за красота.

Не само Златка вложи средства и време в създаването на модна линия. Същото направи и актрисата и моделка Диляна Попова, която създава стилни бебешки тоалети за собствената си марка. Диляна може да се похвали със завидни умения в това отношение, тъй като висшето ѝ образование е в сферата на модния дизайн.

Фолкпевицата Галена също стана създател на изискани тоалети, които са истински хит не само сред почитателките на стила на брюнетката, но също така и сред по-известните изпълнителки на поп-фолк сцената.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати