Жени Калканджиева изневерява на мъжа си с бургаски бос

Жени Калканджиева изневерява на мъжа си с бургаски бос

При последния скандал между Жени Калканжиева и съпруга ѝ Тачо стана ясно, че любовникът на шестата по красота не е кой да е, а известният бургаски бос Пламен Дишков – Кела.

Тачо обаче се притеснява да го нарече с цялото му име и само намеква за него с фразите Ония от Бургас или изменяйки името му, като го нарича Мела и Нела.

При гостуването на Тачо в предаването На кафе журналистката Кристина Патрашкова директно го попита дали говори за Пламен Дишков, но в трезво състояние съпругът на Калканджиева не беше толкова смел и не пожела да отговори на въпроса.

В къщата обаче Тачо разкри пред съквартирантите, че дори е предупреждаван от любовника на Жени да не говори за него, тъй като е женен и има деца.

Заради скандалните разкрития, които прави, Жени заплаши Тачо, че ако се напие още веднъж в предаването, ще се разведе с него.

Тя също не премълча за похожденията на мъжа си, като разкри, че освен Зорница Линдарева той е имал още една любовница. Въпросната се казва Антония Русева и работи в Унгария.

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Нико
Нико
17.11.2014 09:55
Стига с тая глупост, че е шестата в света!
0
0