И Поли Генова май се готви за сватба

Поли Генова

Младата певица Поли Генова май скоро ще се обвърже сериозно с любимия си, заговори се в музикалните среди, след като изпълнителката публикува новото си бижу - разкошен пръстен.

Според клюката пръстенът е годежен и е подарък на светлокосата певица от любимия й, който е син на известен наш треньор по спортна стрелба. Двамата са заедно сравнително отскоро, но не спират да обикалят навсякъде, без да се разделят почти за миг.

В момента Поли е на разходка в Австрия, която харесва много. Според близки на певицата тя е заминала в чужбина заедно с бъдещата си половинка, когото се опитва да скрие от медиите.

Ако пръстенът наистина е годежен и Поли е получила предложение за брак, твърде вероятно е двамата с любимия й да обикалят европейски градове, за да изберат най-добрата локация за сватбеното си тържество.

Приятелите на Поли обаче се надяват тя да реши да направи сватба в България, за да може да се съберат всичките й колеги, роднини и близки, за да я видят с булчинска рокля.

Ако се стигне до брак, блондинката със сигурност ще избере екстравагантен тоалет за най-важния ден в живота си, тъй като предпочита да е различна от повечето изпълнителки.

Самата Поли обаче не казва и дума по въпроса за предстоящата сватба и евентуалния годеж, но скоро всичко ще стане ясно, потриват ръце клюкари в бранша.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати